Aktualizované -Pozývame: Nočí vlci 2. mája v Bratislave, Nový diskusný klub o horúcich témach

526

*****************************************************************************************************

Embassy RF press service <press@rusemb.sk> 

Vážení priatelia, prosíme Vás aby ste venovali pozornosť tomuto materiálu.
V sobotu 2. mája 2015 v čase 14.00 – 15.00 Bratislavu navštívia ruskí motorkári NOČNÍ  VLCI,

RUSKOktorí prídu z Brna, položia vence a kvety k pomníku sovietskych vojakov-osloboditeľov na Slavíne a pokračujú ďalej do Rakúska. Hlavnou úlohou skupiny ruských motorkárov  je uctenie pamäti vojakov Červenej armády, ktorí obetovali svoje životy v bojoch proti fašizmu a za oslobodenie Európy počas 2. svetovej vojny.  Pre predstaviteľov médií – po kladení vencov na Slavíne údajne bude možnost kladenia otázok predstaviteľom NOČNYCH VLKOV.

Pre bližšie informácie volajte 0911 091 331

s úctou Veľvyslanectvo Ruskej federácie v Slovenskej republike

Malá svorka Nočných vlkov „dobyla“ Slavín – v sprievode polície a stoviek priaznivcov

Aktualizované 17:30Ruská motorkárska skupina Noční vlci, blízka Vladimírovi Putinovi, si v Bratislave vyslúžila nečakane pompézne privítanie. Také si neužila počas celej kontroverznej cesty Európou. Slavín pukal vo švíkoch, bol tam obrovský zraz bikerov. Skandovali „Rossija!“.http://www.aktuality.sk/clanok/275182/nocni-vlci-napokon-prisli-aj-na-slavin-v-sprievode-policie/

DNP_ban_280x280px

 

Nočných vlkov vítali na Slavíne desiatky motorkárov

Medzi motorkármi, ktorí si v Bratislave prišli na Slavín uctiť pamiatku vojakov Červenej armády dominovali Česi a Slováci.

Noční vlci prišli položiť vence k pomníku sovietskych vojakov na Slavíne.
Autor: Pravda, Ivan Majerský
nocni-vlci-galeria
nocni-vlci-slavin_02-galeria

Podľa informácii sa v skupine motorkárov nachádzalo len niekoľko po rusky hovoriacich jedincov a ruské evidenčné značky malo len zopár motocyklov. Kolóna v počte približne 90 motorkárov sa po 13:00 začala od českej hranice presúvať smerom na Bratislavu. Sprevádzalo ju pritom auto s poznávacou značkou diplomatického zbo­ru.

Ruskí motorkári z klubu Noční vlci, ktorých malo prísť len päť, položili vence k pomníku sovietskych vojakov, kde ich prišlo privítať asi tristo ľudí, medzi nimi aj desiatky slovenských motorkárov napríklad z Galanty či Trnavy. Vítali ich chlebom a soľou a spievali spolu ruské piesne. nocni-vlci-slavin-jan-carnogursky-galerianohí zo zúčastnených ľudí ruským motorkárom tlieskali a pokrikovali „Rossija, Rossija“.

Na Slavíne im robili sprievod aj ľudia z ruského veľvyslanectva na Slovensku. Na bezpečnosť dohliadalo asi 40 policajtov. Polícia musela aj zasiahnuť, keď jeden z účasníkov, Juraj z Bratislavy, prišiel s ukrajinskou vlajkou, čo bolo považované za provokáciu prorusky orientovaných účastníkov akcie a musela ho kvôli jeho bezpečnosti odviesť.

nocni-vlci-slavin_04-galeria

slavin1

http://spravy.pravda.sk/domace/clanok/353851-nocnych-nocni-vlci-slavin_05-galeriavlkov-vitali-na-slavine-desiatky-motorkarov/

 

 

 

 

kanal.RUSKO: Prvý kanál
spravodajstvo

http://www.1tv.ru/

ROSSIJA 1 – spravodajstvo

http://www.vesti.ru/news/

 

 

http://www.vesti.ru/news/Russia Today: FBI organizuje všetky teroristické komploty v USA

fbi_agenti_clevelend_com V štruktúrach FBI sa dnes pohybuje okolo 15000 tajných agentov, čo je asi desaťkrát viac ako ich bolo v roku 1975. Spravodajská RT tvrdí, že domáci agenti sú zodpovední za obrovské množstvo sprisahaní voči vlastnej krajine.

Teroristi v štruktúrach FBI?

Vyškolení agenti sú tvorcami schém a plánov, de facto majú na teroristických akciách svoj podiel od samotného začiatku. Analýza vychádza z investigatívnej reportáže University of California – Berkeley, ktorú inštitúcia začala po útokoch z 11. septembra 2001.

Správa podľa Russia Today odhaľuje, že FBI sleduje podozrivých z uskutočnenia teroristických útokov a neskoršie ich viac-menej k útokom povzbudzuje. „Dokonca ich zásobuje zbraňami, finančnými prostriedkami a detailnými plánmi, podľa ktorých by mali postupovať,“ dodáva Russia Today.

Na jedného informátora oficiálne uvádzaného ako zamestnanca FBI, pripadajú ďalší traja, ktorí pracujú „neoficiálne a v utajení“.

fbi_budova_11_7dVýsledky správy sú doslova šokujúce – bombové útoky na washigntonské a newyorské metro či plánovaný útok na Sears Tower v Chicagu, ktoré sa „mali odohrať“, boli pod taktovkou FBI. Iba tri útoky za posledných desať rokov nemali žiadnu spojistosť s FBI.

FBI mala asi hodinu cesty za New Yorkom navštíviť moslimskú komunitu „s ponukou“ na vykonanie teroristického útoku, ktorej niektorí súhlasili. Keď však malo dôsjť k odovzdaniu zbraní – muži cúvli. Hoci nikdy nedošlo k žiadnemu útoku, každý z nich dostal 25 rokov väzenia.

„Umelo vytvárajú zločiny, aby ich mohli vyšetrovať a potom tvrdiť, že vyhrávajú vo vojne nad terorizmom,“ uvádza zdroj. Podľa FBI ide o metódu plánu na „preventívny útok“.

Analýza tiež ukázala, že z 500 prípadov súvisiacich s terorizmom bola polovica bývalých informátorov z radov FBI, ktorí ponúkli informácie za finančné odmeny alebo vyhnutiu sa pobytu za mrežami. „Ide o také vážne záležitosti ako sú bombové útoky na budovy či metrá. Toto všetko môže presvedčiť porotu, aby ,dotyčného´dostala za mreže,“ zdôrazňuje prof. David Cole z Georgetown University.

Otázne zostáva ako sa k celej záležitosti postaví americké obyvateľstvo. Ťahá FBI za jeden povraz, aby dosiahla víťazstvo nad terorizmom alebo stojí priamo za cielenými operáciami?

http://www.aktuality.sk/clanok/192246/russia-today-fbi-organizuje-vsetky-teroristicke-komploty-v-usa/

Chvíľa pre pesničku:  Hlas Ruska

KINO: Veľká vojna