Gay pride 2012 Bratislava sa blíži

442


LUSAKA, 27. apríl 2012 (LifeSiteNews.com) – Podporu politiky zakazujúcej homosexuálne správanie vyjadril prezident Gambie Yahya Jammeha pred Národným Zhromaždením. A to aj napriek hrozbám zo strany USA o zastavení zahraničnej pomoci.

„Ak od nás chcete, aby sme sa správali bezbožne kvôli vašej pomoci, vezmite si svoju pomoc, my prežijeme,“ povedal Jammeh v komentári, o ktorom informoval denník Daily Observer. „Radšej budeme jesť trávu, ako by sme mali prijať tento bezbožný hriešny postoj, ktorý je proti Bohu, človeku a stvoreniu.“

Postoj Gambie voči homosexualite sa dostal pod drobnohľad po tom, ako prezident Obama v decembri oznámil, že USA budú pri zvažovaní umiestnenia zahraničnej pomoci zohľadňovať, ako tá ktorá krajina prijíma homosexualitu.

http://www.lifenews.sk/content/gambia-homosexualitu-neprijmeme-aj-ke%C4%8F-pr%C3%ADdeme-o-zahrani%C4%8Dn%C3%BA-pomoc

Z pripravovaného záznamu Pochodu Združenia za ochranu rodiny, Bratislava, 26. mája 2012

Nedávno sme priniesli správu o odvahe kandidátky na miss USA z roku 2009 Carrie Prejean (miss Kalifornia) ktorá otvorene na provokáciu homosexuálneho člena poroty súťaže miss – Parisa Hiltona – nezaprela svoju vieru a otvorene nesúhlasila so „sobášmi“ homosexuálov. Prinášame rozhovor s ňou, ako aj debatu so slávnym Larry Kingom, z ktorého show na protest odišla.

AKCIA PROTI GAY PRIDU V KYJEVE 2012

LIST PRIMÁTOROVI FTÁČNIKOVI:

Otvoreny_list_primatorovi_media